actievoorwaarden Omoda 10 jaar online

Omoda 10 jaar online

Actievoorwaarden:-De actie ‘Omoda 10 jaar online’ is geldig van 1 t/m 10 maart 2017 en uitsluitend in Nederland.
-Bij deze actie maak je kans op één van de honderd prijzen zoals hieronder omschreven. Dit betekent dat je maximaal 1 prijs per persoon kunt winnen. 
-Voor alle prijzen geldt dat ze niet inwisselbaar zijn voor geld, andere prijzen, andere kleuren, maten of producten.
-Vanaf 1 t/m 10 maart komt er iedere dag om 08:00 een bericht op Facebook en Instagram met de prijs en actie van de dag.
-Elke deelnemer mag maximaal één keer deelnemen per dag. Deelnemers die aantoonbaar misbruik van de actie maken kunnen worden uitgesloten.
-Deelnemen kan alleen via Facebook en Instagram.
-Wanneer een deelnemer niet aan alle regels van de dagactie voldoet, wordt deze niet meegenomen.
-Wanneer een deelnemer een privé-profiel heeft kunnen we de inzending niet zien en wordt deze niet meegenomen.
-Winnaars worden persoonlijk benaderd, onder het betreffende actiebericht op Facebook of Instagram genoemd en op de actiepagina www.omoda.nl/10jaaronline.
-Winnaars van een dagprijs worden de volgende dag voor 17:00 bekend gemaakt.
-De berichten rondom de prijs van zondag 5 maart worden van tevoren ingepland, omdat Omoda een vrije-zondag-beleid heeft. De winnaars van zaterdag 4 maart worden maandag voor 17:00 uur bekend gemaakt onder het betreffende bericht en de actiepagina. Er worden op deze zondag dan ook geen reacties gegeven op eventuele vragen of opmerkingen.
-Het personeel van Omoda is uitgesloten van deelname. Mocht er toch door onwetendheid of een fout een personeelslid gekozen zijn als winnaar, dan vervalt deze prijs voor de betreffende persoon en wordt deze alsnog aan een klant uitgekeerd.
-Omoda geeft tijdens de actieperiode van 1 t/m 10 maart bij alle aankopen dubbele credits voor leden van Club Omoda.
-Omoda behoudt zich het recht voor om de actie eenzijdig te wijzigen of te beëindigen. Dit zal gecommuniceerd worden op de pagina met actievoorwaarden.
-Omoda is niet aansprakelijk voor eventuele druk-, zet- of typfouten.
-Deelname vanaf 18 jaar.
-Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
-Aan deze uiting kunnen geen rechten worden ontleend.
-Door deel te nemen aan deze actie ga je akkoord met deze actievoorwaarden.
-De prijswinnaars worden gekozen door een onafhankelijke jury.
-De prijswinnaars worden gekozen aan de hand van de orginaliteit van de inzending.
-Met een Omoda-like of follow maak je een fractie meer kans. Een Omoda-like houdt in dat je de Facebookpagina van Omoda liked. Een Omoda-follow houdt in dat je het Instagram account van Omoda followed. 

Omschrijving acties per dag:

-1 maart 2017: Omoda geeft 10x de Omoda-koffer weg. Deze koffer is zwart en heeft een witte opdruk met ‘Awesome shoes take you to awesome places.’ Deze koffer is niet los verkrijgbaar. Laat in een reactie onder ons bericht op Facebook of Instagram weten waar jij deze koffer mee naartoe wilt nemen en maak kans.

-2 maart 2017: Omoda geeft 10x een Omoda-giftcard t.w.v. EUR 150,- weg. De giftcards zijn in te leveren voor onbepaalde tijd, deelbesteding is mogelijk en combineerbaar met andere acties. Laat in een reactie onder ons bericht op Facebook of Instagram weten welke shoes er op jouw wishlist staan en maak kans.

-3 maart 2017: Omoda geeft 10x een Omoda-goodies pakket weg. Deze prijs bevat een waterfles, coffee-to- go mok, make-uptasje en linnen tas. Op elke goodie staat een andere quote vermeld. Alle producten zijn uitgevoerd in de kleuren zwart en wit. Deze Omoda-goodies zijn niet los verkrijgbaar. Laat in een reactie onder ons bericht op Facebook of Instagram weten welke Omoda-winkel jouw favoriet is en wie weet win jij dit fijne pakket.

-4 maart 2017: Omoda geeft 10x een Shabbies-tasje weg. Dit tasje is uitgevoerd in de kleur zwart en is gemaakt van craquelé leer. Het tasje is uitgevoerd met een rits aan de bovenzijde. Deze Shabbies-tas is niet te koop in de online shop van Omoda. Deel of repost ons bericht op Facebook of op Instagram, tag @omoda en wie weet mag jij dit pareltje binnenkort toevoegen aan jouw collectie.

-5 maart 2017: Omoda geeft 10x een beautypakket weg. Dit pakket bevat een kwastenset van Real Techniques via www.themakeupspot.nl, diverse make-up items van MUA en een make-uptasje van Omoda. Overtuig ons in een reactie onder ons bericht op Facebook of Instagram met jouw beste beautytip en duimen maar.

-6 maart 2017: Omoda geeft 10x een horloge van Olivia Burton weg t.w.v. EUR 134,95. Het horloge heeft de kleur roségoud en is in grootte verstelbaar. Laat in een reactie onder ons bericht op Facebook of Instagram weten waarom jij dit toffe horloge wel kunt gebruiken en maak vandaag 10x kans. 

-7 maart 2017: Omoda geeft 10x een cadeaubon van Living.nl weg. Deze cadeaubon heeft een waarde van EUR 50,- en is te besteden op www.living.nl. De cadeaubon is twee jaar geldig, niet inwisselbaar voor geld en hoeft niet in één keer te worden besteed. Overtuig ons in een reactie onder ons bericht op Facebook of Instagram dat jouw home wel een update kan gebruiken, zorg ervoor dat je de meeste likes krijgt en wie weet.

-8 maart 2017: Omoda geeft 10x een overnachting weg in de familiesuite van Hotel de Zeeuwse Kust voor 2 volwassenen en maximaal 3 kinderen. Deze cadeaubon is 1 jaar geldig na uitgifte en niet inwisselbaar tijdens feestdagen of vakanties. Tag onder ons bericht op Facebook of Instagram wie jij mee zou willen nemen en maak kans.

-9 maart 2017: Omoda geeft 10x een pakket weg met daarin en nagellakset van OPI, twee producten van L’Oréal en het magazine van Amayzine. Raad in een reactie onder ons bericht op Facebook of Instagram hoeveel vrouwelijke medewerkers Omoda momenteel telt en maak kans. De eerste 10 deelnemers die het juiste aantal raden of er het dichtst bij in de buurt zitten, winnen de prijs. 

-10 maart 2017: Omoda geeft 10x een jaar lang gratis schoenen weg. Deze prijs bevat 6 kortingscodes met ieder een waarde van EUR 175,- shoptegoed. Deze kortingscodes zijn ieder twee maanden geldig en omvatten in totaal 12 maanden. Zodra de twee maanden voorbij zijn, vervalt de kortingscode. De winnaars zijn zelf verantwoordelijk voor het op tijd inleveren van de kortingscodes. Deze codes zijn niet inwisselbaar voor geld.
Zo doe je mee:
Stap 1: Maak een foto van je favoriete schoenen uit jouw collectie.
Stap 2: Upload jouw foto op Instagram of op onze Facebookpagina met #omoda10jaaronline.
Stap 3: En nu duimen maar.

Inzendingen zonder #omoda10jaaronline worden niet meegenomen. 

0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies